Direct contact? Bel: +31 35 888 6947 of mail: info@innomet.nl

HomeRoest verwijderenInnoprotect B580®

Innoprotect B580 500mlInnoprotect B580®

Innoprotect B580® is een transparant reinigingsmiddel dat een hogere bescherming geeft op roestvast staal en aluminium oppervlakken. Het biedt extra weerstand tegen weersinvloeden, oxidatie, vliegroest en atmosferische verontreiniging.

Innoprotect B580® is een beschermingsmiddel om, na het reinigen met Innosoft B570®, het oppervlak extra te kunnen beschermen tegen nieuwe corrosie. Innoprotect B580® legt een dun beschermlaagje wat beschermt tegen nieuwe corrosie.
Verkrijgbaar in 100ml - 250ml - 500ml.


Voorkomen is beter dan genezen 

INNOMET assortimentDe bekende uitdrukking ‘voorkomen is beter dan genezen’ geldt ook zeker met het voorkomen van corrosie. Het is een feit dat men ontstane corrosie heel goed kan verwijderen met Innosoft B570®, maar dan nog moet men zich blijven realiseren dat het roestvast staal op zeer kleine plekjes geactiveerd is geraakt omdat zo immers de roest kon ontstaan. Een roestvast staal reiniger kan de corrosieproducten zo goed mogelijk weghalen maar de zwakke plek is nu eenmaal ontstaan. Eigenlijk zou men daarom een oppervlak dat in een corrosief medium wordt geplaatst eerst moeten behandelen met een dergelijk middel omdat dat het materiaal zichzelf daarna optimaal kan passiveren. Deze behandeling is vooral van belang wanneer het oppervlak geslepen is want dan is de kans op ‘under deposit corrosion’ ook behoorlijk geringer geworden. 

Extra bescherming 

Innoprotect B580 100mlInnoprotect B580® is een beschermingsmiddel om, na het reinigen met Innosoft B570®, het oppervlak extra te kunnen beschermen tegen nieuwe corrosie. Innoprotect B580® legt een dun beschermlaagje wat beschermt tegen nieuwe corrosie.

Bestellen Productinformatiebladen

De eerlijkheid gebied te stellen dat extreme maritieme invloeden toch veelal te corrosief zijn voor RVS.
INNOMET levert ook toepassingen in architecturaal titaan zoals dak- en gevelbekleding of voor bijvoorbeeld balkonhekken die dan weer uitstekend de maritieme omstandigheden kunnen weerstaan.

Meer info onder architecturaal titanium