HygiŽnisch en aseptisch ontwerpen van roestvast staal apparatuur

Lezing over roestvast staal op de PPT Food

Als voorraadhouder van roestvast staal voor de zuivel- voedings- en genotmiddelenindustrie presenteert Van Leeuwen Stainless zich op de derde editie van de PPT FOOD/IMEFA. Tevens verzorgt de metallurg van Van Leeuwen Stainless, de heer N.W. Buijs, op deze beurs een lezing over hygiŽnisch en aseptisch ontwerpen van roestvast staal apparatuur. De PPT FOOD opent op 9 en 10 april 2008 haar deuren in de Brabanthallen in Den Bosch.

De beurs is speciaal ontwikkeld om te fungeren als ontmoetingsplaats voor de voedselverwerkende- en producerende industrie. Het is een zeer complete vakbeurs voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waar alle facetten van de productielijn uitvoerig aan bod komen.

Graag nodigt Van Leeuwen Stainless u uit haar stand, L1121, te bezoeken. Hier kunt u de zuivelspecialisten van Van Leeuwen Stainless ontmoeten. Zij vertellen u graag meer over het zuivelassortiment volgens DIN 11850, 11851, 11852, 11864, 11865 en 11866. Natuurlijk kunnen zij u ook informeren over de roestvast stalen buizen en componenten van Van Leeuwen Stainless voor andere industriŽle toepassingen.

Op beide beursdagen is er tijdens de learnShops van 10.45 tot 11.30 gelegenheid de lezing van de metallurg van Van Leeuwen Stainless, de heer N.W. Buijs, over hygiŽnisch en aseptisch ontwerpen van roestvast staal apparatuur bij te wonen. Hij zal in zijn lezing ingaan op de wensen en eisen van o.a. de voedingsindustrie, de farmacie en de cosmetica..

lezingen